زندگی بعد از طلاق؛ چه‌کنیم که آسیب نبینیم؟
نوشته شده توسط : ذهن نو

زندگی مشترک انتخابی است که اغلب ما انسان‌ها آن‌را تجربه می‌کنیم و گاهی نیز این انتخاب به تجربه ناموفقی می‌انجامد و منجر به جدایی می‌شود.

زندگی بعد از طلاق برای هر کس چالش‌های به خصوصی دارد. اما با کمی بررسی می‌توان دغدغه های زنان و مردان را بعد از طلاق دسته بندی کرد. بسیاری از کسانی که طلاق می‌گیرند، مدت‌ها دچار سرگردانی شده و ممکن است هرگز مسیر درستی برای زندگی‌شان پیدا نکنند. بنابراین توجه به این افراد ضروری است و برای بهبودشان خانواده و دوستان نقش پررنگی می‌توانند داشته باشند.

منبع: زندگی بعد از طلاق؛ چه‌کنیم که آسیب نبینیم؟

جالب است بدانید که خیلی اوقات با وجود نبود مشکل مالی، افراد مطلقه دچار ناامیدی، افسردگی، بی انگیزگی، کمبود اعتماد به نفس، تنهایی و... می‌شوند. در ادامه با ما باشید تا به طور مفصل درباره مشکلات و راه های تغییر شرایط زندگی بعد از طلاق صحبت کنیم.

بعد از طلاق چه می شود؟

این سوال معمولا برای کسانی پیش می‌آید که در شرف طلاق هستند و یا به تازگی از همسرشان جدا شده‌اند. ترس از جدایی و عدم آگاهی از زندگی بعد از طلاق باعث می‌شود فرد دائم تصمیم به جدایی اش را عقب بیاندازد و یا در صورت طلاق، برای محافظت از هر آنچه که برایش باقی مانده، از حرکت دست بکشد و مدت‌ها هیچ کار جدی نمی‌کند. حتی از کار روزمره ، ورزش هفتگی و گاهی حتی وعده‌های تغذیه منظم باز می‌مانند.

در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود که حتما از یک متخصص برای روشن شدن مساله و حل آن کمک بگیرید. متخصص به شما کمک می‌کند تا از این رخوت درآمده و خود را آماده شروعی دوباره کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

توجه داشته باشید که دریافت خدمات خانواده درمانی و بهبود روانی و جسمی، تنها برای بهبود روابط شما با همسرتان نیست. یکی از وظایف آن‌ها این است که به شما دو نفر کمک کند تا با کمترین آسیب از یکدیگر جدا بشوید. هرچند که احتمال پشیمانی از طلاق و بازگشت زوجین همچنان وجود دارد.

زندگی بعد از طلاق

شرایط و آینده شما بعد از طلاق به عوامل مختلفی مثل شرایط مالی، وضعیت شغلی، سن، تعداد فرزندان، حضانت فرزندان، محیط زندگی، دیدگاه خانواده ها، علت طلاق، چگونگی طلاق و.... بستگی دارد. اگر تصمیم به طلاق دارید و یا طلاق گرفته‌اید، حتما باید برای حفظ سلامت خود و فرزندان‌تان (البته اگر فرزندی از ازدواج تان دارید)، به دنبال راهی برای مقابله با این عوامل باشید.

شاید همه برنامه های شما برای آینده تحقق پیدا نکنند، اما فکر کردن به آینده و برنامه ریزی در جهت اهداف تان، وضعیت بهتری را برای شما رقم خواهد زد. در ادامه به وضعیت زنان و مردانی اشاره می‌کنیم که دیدگاه واقع‌بینانه‌ای نسبت به طلاق و مسائل پیرامون آن نداشته اند.

زندگی بعد از طلاق برای مردان

"مردان بعد از طلاق هیچ مشکلی نخواهند داشت، آن‌ها تنها نگران مهریه هستند که پرداخت نکنند و فقط از دست دادن پولشان آن ها را آزرده می‌کند، مردان بعد از طلاق آزاد، دارای فرصت های بهتر و وضعیت مالی با ثبات‌تر نسبت به دوران مجردی شان هستند!!!"

این‌ها تفکرات کلیشه ای درباره مردان است که باعث می‌شود کمتر کسی متوجه رنج روانی ناشی از طلاق مردان باشد. مردان برخلاف باور عموم دچار افسردگی، غم، پشیمانی، احساسات ضد و نقیض، کاهش اعتماد به نفس، قطع فعالیت های ورزشی و حضور در جمع دوستان و خانواده، از دست دادن امید دوباره به زندگی مشترک، فقدان باور به خود و... می‌شوند. آن‌ها برای پنهان کردن احساسات‌شان از جمع دوری کرده و معمولا خود را با چیزی مشغول می‌کنند که همیشه مفید و بی‌خطر نیست. در این بازه آن ها بیش از هر زمانی آسیب پذیر بوده و ممکن است دچار اعتیاد و یا رفتارهای انحرافی دیگر شوند.

زندگی بعد از طلاق برای زنان

زنان بعد از طلاق در معرض خطرات مختلفی قرار می‌گیرند. البته نمی‌توان دیدگاه جامعه نسبت به زنان مطلقه را نادیده گرفت. با این حال فارغ از مسائل پیرامونی زنان بعد از طلاق دچار افسردگی شده و علاقه شان به امور مختلف را از دست می‌دهند.

سردرگمی زنان مطلقه و سخت تر بودن شرایط با آنچه که پیش بینی می‌کرده‌اند، زندگی را برای آن‌ها طاقت فرسا کرده و احتمال ابتلا به افسردگی اساسی را تشدید می‌کند. برخی از آنها اگر وقت ثابتی برای ورزش و مراقب از سلامت جسمی خود داشته‌اند، آن را رها می‌کنند. در چنین شرایطی معمولا زنان نمی‌توانند تصمیمات منطقی بگیرند و احتمالا وارد ازدواج اشتباه دیگری می‌شوند. بنابراین توصیه اکید متخصصان روانشناسی این است که حتما از خدمات مشاوره استفاده کنید. (هر چند که ممکن است سال‌ها از طلاق گذشته باشد، اما دریافت مشاوره ازدواج ضروری است).

پیشنهاد می‌شود که از خدمات با کیفیت مجموعه روانشناسی ذهن نو استفاده نمایید. برای رزرو وقت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

دوران سوگ بعد از طلاق

شاید عجیب به نظر برسد اما حتی کسانی که خودشان درخواست طلاق داده‌اند، دیر یا زود دچار سوگ می‌شوند. طلاق یکی از دردناک ترین رویدادهایی است که هر مرد و زنی در زندگی آن را تجربه می‌کند. با آگاهی از مراحل سوگ، مقابله با آن راحت‌تر می‌شود.

مرحله اول انکار: فرد هنوز طلاق را نپذیرفته و طوری رفتار یا فکر می‌کند که انگار این جدایی موقتی است و یا طلاقی صورت نگرفته.

مرحله دوم خشم: حال دیگر متوجه طلاق شده و به دلایل مختلف از همسر و شرایطش خشمگین است. او گاهی اندوه و گریه می‌کند، اما بیش از همه خشم او را در برگرفته است.

مرحله سوم تلاش بر برگرداندن همسر (چانه زنی): انگار با گذر زمان او احساس می‌کند که متوجه اشتباهاتش شده و آمادگی لازم برای بخشیدن را پیدا کرده است. او از روش‌های مختلف ممکن است با همسر سابق‌اش تماس گرفته تا او را برگرداند.

مرحله چهارم افسردگی: خانم یا آقا از شرایط جدید دلسرد شده و خودگویی های منفی اش شدت پیدا می‌کند. غم و اندوه بیش از هر چیز او را در برمی‌گیرد.

مرحله پنجم پذیرش: در نهایت به این نتیجه می‌رسد که ازدواجش به پایان رسیده و باید برای یک زندگی جدید قدم بردارد. رسیدن به این مرحله کار آسانی نیست و اگر فرد پیش زمینه‌های افسردگی داشته باشد، به تنهایی نمی‌تواند به "پذیرش" برسد. دریافت مشاوره روانشناسی ذهن نو بیش از هر چیز ضرورت دارد.

برگشت به زندگی بعد از طلاق

فراموش نکنید که زندگی ادامه دارد و امید بیش از هر چیز برای آینده ضروری است. گذشته تجربه است و آینده به دست آمدنی. پس فقط این زمان حال است که شما می‌توانید در آن زندگی کنید. برای بهبود حال‌تان و برگشتن به آدم سابق و حتی بهترُ نکات زیر را سرلوحه قرار دهید و از کمک متخصصان خانواده غافل نشوید.

1- به خودتان اجازه دهید که ناراحت باشید، ایرادی ندارد که به خاطر زندگی شکست خورده‌تان غمگین باشید.

2- روی خودتان کار کنید و از گذشته درس بگیرید. ببینید چه چیزهایی در شما باعث طلاق شد و تا حد امکان روی آن‌ها کار کنید.

3- خودتان را دوست بدارید و به خودتان احترام بگذارید، به مرور می‌بینید که دیگران هم متوجه دوست داشتی بودن شما می‌شوند. به ورزش های مداوم روی بیاورید و در کار تیمی شرکت کنید. کوهنوردی جمعی، حضور در رشته‌های گروهی ورزشی به شما کمک می‌کند.

4- از تنهایی نترسید. تنهایی آنقدرها هم ترسناک نیست. این ترس باعث می‌شود در روابطتان تصمیمات و رفتارهای اشتباه زیادی داشته باشید.

۵- احساسات تان را نادیده نگیرید. به خودتان زمان دهید و برای رسیدن به خواسته‌هایتان منتظر فرصت مناسب باشید.

۶- چه کسی بودید و حال چه کسی می‌خواهید باشید؟ ویژگی های مثبت خودتان را زنده کنید و علایق‌تان را فراموش نکنید.

خدمات مشاوره روانشناسی ذهن نو

مجموعه روانشناسی ذهن نو با کادری مجرب و با تجربه چندین ساله به شما عزیزان کمک می‌کند تا بتوانید در مراحل مختلف زندگی از جمله ازدواج و طلاق تصمیمات مناسب گرفته و سلامت روان تان را حفظ نمایید. متخصصان روانشناسی در سال‌های اخیر توانسته‌اند زندگی بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار داده و به ‌آن‌ها برای بهبود اوضاع کمک شایانی بکنند. با اطلاع رسانی از این خدمات امید به آن است که همه کسانی که در شرایط سخت قرار دارند بتوانند خود و خانواده‌شان را از آسیب‌های طلاق محفوظ بدارند.

برای دریافت مشاوره روانشناسی ذهن نو در هر ساعت از روز به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری می‌توانید با شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: زندگی بعد از طلاق؛ چه‌کنیم که آسیب نبینیم؟





:: برچسب‌ها: زندگی بعد از طلاق؛ چه‌کنیم که آسیب نبینیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: